Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club
2024. május 03. péntek // Tímea névnap

Megnyitott a Dobogó!

2023. június 28., szerda
Megújult a veszprémi stadion büféhelysége, mely az igényeket figyelembe véve, széles termékpalettával várja a sportbarátokat.

Hosszú szolgáltatás nélküli időszak után nyitott újra a veszprémi stadion vendéglátó egysége, mely széles körű felújításon esett át.

Az üzemeltető C-edge Kft. tulajdonosa elmondta, hogy a stadionban működő sportszervezetekhez méltó szolgáltatást, széles termékpalettát és kedvező árakat kívánnak biztosítani. Egy olyan közösségi hely létrehozása a cél, mely a sportbarátok rendszeres találkozási pontjává, a gyermeküket sportoltató szülők kikapcsolódási helyévé válik. Rendszeres sportközvetítések, zárkörű és nyílt rendezvények is várhatók, valamint szeretnék kiszolgálni a stadionban megvalósuló sportrendezvényeket is.

Németh Attila, egyesületünk ügyvezető igazgatójaként bérlői oldalról is érdekelt abban, hogy jó minőségű és hosszú távon fenntartható vendéglátóipari egység jöjjön létre, ezért bérlői szemmel és gondolkodással is közelíti meg az üzemeltetést.

A névválasztást és az arculatot tekintve az volt szemlélet, hogy olyan megoldás szülessen, mely minden sportágban jelen van. Így lett a márkanév Dobogó, a színvilág pedig az érmek színeivel – arany, ezüst, bronz – játszik. Dobogó és érem tényleg minden sportágban jelen van, így ez a cél is megvalósult. Az épület adottságaihoz képest a Dobogó igyekszik sportos és elegáns lenni.

Szellemiségében a Dobogó igyekszik visszanyúlni a hagyományokhoz is, a Bertalan László által évtizedek alatt kialakult sportbaráti hangulatot visszahozni, és elfeledtetni az elmúlt időszakban méltatlan módon leépült szolgáltatást és szolgáltatás nélküliséget, a bérlők számára diszkomfortos üzemeltetői hozzáállást.

A fentiek megvalósítása érdekében az üzemeltetők szívesen várják az észrevételeket, fejlesztő javaslatokat, akár egy finom kávé mellett a Dobogóban.

További információk a https://www.facebook.com/dobogoveszprem oldalon találhatók.

Fotó: Wolf Attila