Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club
2024. március 29. péntek // Auguszta névnap

Tájékoztatás edzéslátogatásról, tagdíjfizetésről, pénztári órákról

2020. május 15., péntek

Tisztelt Szülők és Kedves Atléták!

Mint arról március közepén tájékoztattu(n)k Önöket/Titeket, a Kormány és az Önkormányzat rendeleteivel együttműködve valamennyi edzésünket és foglalkozásunkat felfüggesztettük vagy átszerveztük a városi stadionban. A dobóatléták, valamint a futó és az ügyességi szakág versenyzői is kis csoportos és egyéni edzéseken készültek. A futófolyosó használata nem volt engedélyezett. Mindezek mellett az összes tavaszra tervezett rendezvényünket és versenyeink megrendezését törölnünk kellett.

A VEDAC idén ünnepli alapításának harmincéves évfordulóját. Pontosabban ünnepelné, a jelenlegi helyzetben ugyanis elsősorban a túlélésre kell összpontosítanunk az egyesületnél. Úgy készültünk, hogy valamennyi idei rendezvényünkön hangsúlyt fektetünk erre a szép jubileumra, de sajnos a jelenlegi helyzet ezt egyelőre nem teszi lehetővé.

A Magyar Kormány április 30-án kiadott rendelete alapján május 4-től a sportegyesület által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvétel megengedett.

Ezáltal májusban egyesületünknél is megindultak újra a szervezett edzések. Szeretnénk kérni a kedves szülőket és atlétákat, hogy a rendszeres havi tagdíj fizetését a májusi hónaptól kezdődően folytatólagosan teljesíteni szíveskedjenek!

Mivel az edzéslátogatás március és április hónapban szünetelt, ezen időszakra a tagdíjfizetés önkéntes.

2020. május 18. hétfőtől ismét hetente 2 alkalommal pénztári befizetési lehetőséget biztosítunk tagdíjfizetőink számára az alábbi időpontokban a VEDAC irodában:

-Hétfőnként 15.00-tól 17.30-ig

-Csütörtökönként 15.00-tól 18.00-ig

FONTOS SZABÁLY: Az irodában egyszerre csak 1 fő edző/szülő/atléta/ tartózkodhat! Az irodában helyezünk el kézfertőtlenítőt, melyet mindenki használhat a látogatáskor.

A tagdíj: 3.500 Ft/fő/hó

A sportolói tagdíjfizetés rendezhető banki átutalással is!

Kedvezményezett: VEDAC

Bankszámlaszám: 11748007-20909183 (OTP Bank)

Megjegyzés rovatban kérnénk feltüntetni a sportoló(k) nevét_edző(k) nevét.

Email elérhetőségeink: iroda@vedac.hu vagy vedac@vedac.hu

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!

A 2019. évi jövedelmek bevallásának határideje 2020. május 20.

Kérjük a VEDAC közösségét, szimpatizánsait, hogy amennyiben nem kötelezték el magukat más szervezetnek, személyi jövedelemadójuk 1 %-át Veszprém atlétikai klubjának ajánlják fel! Köszönjük a bizalmat jelenlegi és jövőbeni támogatóinknak!