Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club
2024. május 02. csütörtök // Zsigmond névnap

Négy csomag vitalitás

2015. augusztus 12., szerda
Már a pekingi világbajnokságra hangolva vehették át a VEDAC Dobóakadémia olimpiai kerettag atlétái a Pharmaton Vital készítményeit.

A Magyar Olimpia Bizottság, valamint az OSEI közreműködésének köszönhetően lehetőségünk nyílt arra, hogy a MASZ 2015. évre vonatkozó szakmai programjába megjelölt 2016. évi Olimpiai válogatott keret tagjait egyszeri Pharmaton Vital táplálék kiegészítő készítmény támogatásban részesítse a Magyar Atlétikai Szövetség.

A készítmények átadására a 120. Atlétikai Magyar Bajnokságon került sor. A VEDAC Dobóakadémiájának olimpiai kerettag kalapácsvetői, Orbán Éva, Fertig Fruzsina, Pásztor Bence és Hudi Ákos is átvehették a vitamincsomagokat.


Fertig Fruzsina, Pásztor Bence, Orbán Éva

Augusztus 22-től 30-ig, a 2008-as olimpia színhelyéül szolgáló pekingi Madárfészekben rendezik a felnőtt világbajnokságot, ahol a VEDAC részéről Orbán Éva és Pásztor Bence vehet részt. Az újdonsült utánpótlás EB bronzérmesünk a felnőtt férfi világranglistán elfoglalt 29. helyének köszönhetően kapott meghívást a világbajnokságra, ahol egy jó eredménnyel szeretné letenni a névjegyét a felnőttek között. Már el is utazott Japánba edzőtáborozni, ami segíteni fogja az akklimatizálódást. Orbán Éva egy héttel később utazik, közvetlenül Pekingbe, ahol még májusban teljesítette a világbajnoki kiküldetési szintet, sőt, 2013-ban országos csúcsot is dobott.